Информации за испорака

Silverex Македонија соработува со Карго Експрес. Нарачаните производи ќе ви бидат доставени со испратница и фактура, плаќањето се врши при преземање на производот.

Купените производи ќе ви бидат доставени до адресата која сте ја навеле како адреса за испорака. Трошоците за испорака се пресметани согласно ценовникот на Карго Експрес и се додаваат на крајот од порачката. Доколку вашата нарачка изнесува над 500 денари, трошоците за испорака се бесплатни.

Производите ќе ви бидат испорачани во период од 1 до 2 дена или во временски период според вашите потреби.

Нарачаните производи во сабота или неработен ден ќе Ви бидат доставени следниот работен ден.

На денот на испораката, доколку претставникот за испорака не успее да ве најде и да ви ја предаде пратката ќе ви биде доставена писмена информација за направениот обид.

Доколку нарачаниот производ не може да ви биде испорачан од наша страна, ќе бидете контактирани преку податоците кои ги имате доставено при регистрацијата.

Доколку станува збор за итна испорака (роденден, презентација и сл.) во тој случај се договара испораката според вашите потреби.