Акни и бубулици

Објавено од Silverex 15/09/2014 2 Коментар(и) Употреба на производите,

Акните и бубулиците се мошне непријатни проблеми кои често не спречуваат да заблескаме со својата убавина. Челото, образите, брадата, грбот, градите, рамениците и надлактиците се места на кои акните најповеќе излегуваат. Имајќи во предвид дека е збор за најистакнатите делови од телото, разбирлива е решеноста на оние а посебно од младата популација да се решат од овие непријатности. Решение за тие проблеми е Silverex спрејот. 

Потребно е да го поседува секое семејство како средство за нега и анти-бактериско делување на вашата кожа која бара што побрзо да се ослободи од инфекцијата. На Silverex спрејот ефикасност му дава водата збогатена со сребрени јони која полесно навлегува во порите на кожата, ја чисти и заштитува од негативни надворешни влијанија.

Јонизираната вода моментално ја смирува кожата и дејствува кон намалување на алергиски реакции. Со употребата на Silverex сапунот ќе ги отстраните митесерите и исчистите порите од кожата. Ве советуваме Silverex сапунот да го втриете на кожата најмалку две минути, потоа да делува една минута на вашата кожа, после тоа измијте ја и со пешкир со кружно движење измасирајте го лицето. На крај испрскајте го лицето со Silverex спрејот. 

Набргу после тоа ќе заборавите на употребата на бројни скапи препарати и третмани.

Тагови: Cool Tag Smart Sweet