Оштетена коса и перут

Објавено од Silverex 15/09/2014 2 Коментар(и) Употреба на производите,


Како и кај кожата, состојбата во која се наоѓа вашата коса, најдобро ќе покаже каков ви е внатрешниот склад и на кој здравствен степен се наоѓате. Понекогаш и најскапите препарати не се доволно делотворни кога сакаме косата да ја доведеме во првобитна блескава состојба.

Лошата исхрана, неповолните климатски услови, бременост, психосоматски пречки, заедно влијаат на изгледот и квалитетот на косата. Во сите овие набројани но и други случаи, употребете го Silverex тушот, и ќе се уверите во неговата моќ.

Косата многу брзо ќе стане мека, бујна, сјајна, јака и здрава. Моќта на сите Silverex производи е во брзината на дејствувањето кое се овозможува, благодарение на високата технологија на јонското сребро.

Продирањето во клетките на организмот се случува брзо и невидливо, благодарејќи на ситните сребрени честички кои успеваат и во невозможното